Conferència-Master class “PREMIS ANUARIA”, a càrrec d’Ignasi Vich i Pep Valls

imatge-anuaria

El proper dijous 25 d’abril tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la Conferència-Master class sobre els Premis de disseny gràfic Anuària.

Els Premis de disseny gràfic ANUARIA celebren aquest any el XX Aniversari, i són possibles gràcies a la confiança que les principals associacions, col·legis professionals i centres de disseny dipositen any rere any en la convocatòria, i a la gran tasca de comunicació que les revistes oficials desenvolupen.

Es consideren els premis de tots els dissenyadors, des de la gran agència a l’estudi més petit i independent de qualsevol racó. Aquesta trajectòria ha portat als ANUARIA a ser els premis de disseny gràfic d’Espanya i de Portugal amb més suport del sector, la qual cosa els converteix en els de més difusió i en el referent de qualitat més reconegut dins de la professió.

Els Premis de disseny gràfic ANUARIA tenen el suport de tot el sector perquè representen des de la gran agència a l’estudi més petit i independent. Per això són el referent de qualitat més reconegut dins de la professió i tenen una gran difusió. Els dos dissenyadors igualadins oferiran una explicació raonada dels treballs premiats a la darrera convocatòria d’aquest prestigiós certamen.

La conferència tindrà lloc el dijous 25 d’abril a 2/4 d’11 del matí, i l’entrada és lliure, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 93 805 52 62, ja que les places són limitades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s