Properes activitats de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a Igualada i comarca

aparador

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació artística a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d’informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, incrementarà, durant les properes setmanes, la seva presència a Igualada i comarca amb diversos actes. 


Així, el divendres 1 de març, l’escola tindrà un estand a la II Fira Igd Universitària, que es realitzarà al recinte de l’Escorxador, i on es podrà trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa que ofereix l’escola. Igualment, el dijous 21 de març, l’escola també estarà present a la VII Fira Futur de Masquefa, una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, que vol orientar el futur formatiu dels joves i de totes aquelles persones que volen fer una formació permanent.


Per poder visitar les instal·lacions de l’escola tranquil·lament i en família, veure algunes de les activitats que s’hi realitzen i trobar tota la informació possible, l’escola organitza una Jornada de Portes Obertes el dissabte 9 de març, d’11 a 1 del matí.

Cal recordar que l’escola imparteix els cicles artístics de grau mitjà d´Artesania en Cuir i d’Art Final de Disseny Gràfic, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.

Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és important saber que el termini d’inscripció a aquesta prova tindrà lloc del dia 11 al 21 de març, i que la inscripció es fa per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament
Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció i matriculació també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog http://escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.

Finalment, l’Escola Municipal d´Art Gaspar Camps inaugurarà el dilluns 4 de març una Exposició al vestíbul de l’Ajuntament d´Igualada, oberta a tothom, i en la qual, a manera “d’aparador”, es podrà tenir una informació general de l’escola i veure com és presentada a través de la visió i dels treballs del seu alumnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s