“Realisme, color i optimisme”, exposició d’Anna Seguranyes, a l’EMA Gaspar Camps

Foto_Expo_Anna_Seguranyes_Publicitat

La propera exposició, en aquest segon trimestre de curs, que es presentarà a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és “Realisme, color i optimisme”, a càrrec d’Anna seguranyes.

Anna Seguranyes és restauradora i pintora. Com a restauradora cal destacar els treballs de reconstrucció del retaule de l’església de l’oratori de Sant Felip Neri de Vic, la restauració del retaule barroc del Monestir de les Carmelites Descalces de Santa Teresa de Vic o els treballs a la capella barroca del monestir de Sant Joan de les Abadesses. A la present mostra, però, és la seva faceta com a pintora la que es pot veure.

Anna Seguranyes acostuma a representar imatges i escenes de la vida quotidiana, del món dels joves i les relacions interpersonals. Sovint els personatges, un noi i una noia, es repeteixen però en diferents actituds i accions: passejar, parlar, descansar, fotografiar, etc.

La seva obra mostra tranquil·litat, calma i optimisme, palesa la seva admiració per autors americans com Norman Rockwell, Frederic Remington o John Singer Sargent, i recorda certs aspectes del moviment pop-art.

Aquest exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps de l’escola del 9 de gener al 15 de febrer d’enguany, i s’inaugurarà el dimecres 9 de gener a les 8 del vespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s