L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa i visita el FINEART

El passat dijous 10 d’octubre els alumnes del cicle d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada van dedicar el matí a la fotografia per, així, acabar de veure les exposicions organitzades al FINEART.

A primera hora ja van començar veient les diferents mostres de les sales del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia; de totes les exposicions presents en aquest espai van ser especialment apreciades les de Roger Velázquez i Pere Pascual, Miquel Abat, Albert Puntí, Pep Escoda i Francesc Català Roca. Tot seguit es va continuar veient la fotografia de Toni Catany a la Sala Municipal i la de Josep Balcells a l’Ajuntament.

A partir de les 11 del matí alumnat i professorat van assistir a la ponència sobre “Viure en clau fotogràfica” a càrrec del fotògraf Pep Escoda a l’Auditori del Museu. És sempre de gran interès tenir l’oportunitat d´escoltar els mestres, i Escoda va enfocar la xerrada a partir d’experiències personals viscudes al llarg de la seva carrera i materialitzades en diverses sèries de fotografies, reflexions i anècdotes.

El matí va finalitzar a l’espai “Cíclope”, on estaven situades les mostres de les escoles participants a FINEART, entre elles “Retrats”, la de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.

escola gaspar camps

Des de l’escola volem agrair la feina realitzada per l’AFI i l’atenció rebuda per part dels membres de la seva Junta durant tot el procés de preparació i realització d’aquest projecte, destacant especialment la tasca realitzada per Ramon Muntané.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s