Les coses que passen a l’“iglú de vent” de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps!

escola gaspar camps

Un any més l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha organitzat diferents activitats per a l’Estiuet, que, enguany, té lloc del 25 de juny fins al 20 de juliol. Aquesta vegada la temàtica gira al voltant dels somnis; i quin somni és fantàstic i recurrent? Doncs volar!

Així, coincidint amb els dies de l’European Ballon Festival, que omplen de globus el cel de la nostra ciutat, l’escola ha tingut al seu espai un “Iglú de vent”, una d’aquestes carpes especials que, en la seva nova contextualització, generen emoció i acullen esdeveniments.

Els nens i nenes de l’Estiuet han pogut experimentar sensacions a l’interior de l’iglú de vent amb tota una sèrie d’actes: han gaudit, embadalits, amb les evolucions de la gimnasta rítmica Jennifer Casado; han aprofitat les explicacions d’Eloi Cayado, bomber de la Generalitat, i han vist de prop les equipacions reglamentàries; i, finalment, han assistit a un concert de música en directe gràcies al trio format per l’Albert Gámez, el Pau Codina i l’Edmon Bosch. A tots ells, alumnes, exalumnes graduats, monitors o amics incondicionals, moltes gràcies! Com ha volat la imaginació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s