Premi per a l’Escola Municipal d’Art a l’11è Microcurt Festival

El dijous 28 de juny va tenir lloc el lliurament de premis de l’11è Microcurt Festival d’Igualada, i l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps hi va ser present per recollir un dels premis.

Cada curs, aquest ja ha estat el tercer, l’alumnat de l’escola treballa durant la Setmana de l’Animació la realització de curts, en grup i amb la tècnica de l’Stop Motion; enguany la temàtica ha girat entorn de la idea de la “construcció”, i tres dels treballs presentats van ser escollits com a guanyador i finalistes de la seva categoria. Concretament, els finalistes van ser “Build the imagination” i “Entapona’t” i el guanyador “Evolution Power”. El jurat va valorar, apart de la creativitat i originalitat dels curts, el guió i el fet que s’expliqués una història, ja que el Festival Microcurt es basa en la narració d´una història en un màxim de cinc minuts.

Des de l’escola trobem molt encertada i necessària l’existència d’aquest Festival a Igualada, que es relaciona amb els ensenyaments impartits al centre i potencia la imaginació i la projecció tant dels alumnes i futurs professionals com de la mateixa ciutat. És per aquest motiu que, ja per segona vegada, els treballs realitzats durant la Setmana de l’Animació han continuat el seu recorregut expositiu i públic amb la presència a aquesta convocatòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s