L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al concurs CATSKILLS

Escola Municiapal d'Art Gaspar CampsEscola Municiapal d'Art Gaspar Camps

CATSKILLS és un campionat de formació professional que el Departament d’Ensenyament organitza a Catalunya adreçat a tot l’alumnat de les diferents especialitats de formació professional matriculat a un cicle formatiu, de grau mitjà o grau superior, durant el curs 2011-2012, i nascut a partir del 01-01-1991. Aquest campionat serveix per seleccionar els millors alumnes de cada skill o professió per representar Catalunya en el campionat estatal Worldskills Spain que se celebra a Madrid a principis de l’any 2013 i on participen les comunitats autònomes.

Enguany és la segona edició en què Catalunya selecciona un representant de l’skill 40 corresponent a Disseny Gràfic, i és el primer cop que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada hi participa.

Aquesta primera fase de la competició va tenir lloc el dia 14 de juny i es va desenvolupar durant tota la jornada, de les 9:00 a les 22:00, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, on es van trobar els alumnes, tutors i acompanyants representants de les 11 escoles d’art de Catalunya inscrites en aquesta ocasió, entre les quals, la d’Igualada.


L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps hi va participar amb l’alumne de segon curs del cicle formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària Seri Gómez Castellví, que va fer una gran competició, encapçalant la valoració relativa a la creativitat o subjectiva, i quedant a sis dècimes del primer classificat, el representant de l’escola Pau Gargallo de Badalona, a causa del que es va considerar com una errada durant la valoració tècnica o objectiva de la prova.

Cal destacar que la participació en aquest concurs ha mostrat el bon nivell dels ensenyaments impartits a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada i, des de l’equip directiu del centre, volem felicitar tot el professorat per l’esforç personal, i, sobretot, el treball en equip que, dia a dia, fan possible arribar a formar alumnes que esdevindran bons professionals; un bon professional com el Seri Gómez Castellví, a qui ha estat un orgull presentar i acompanyar com a candidat de la nostra escola, i a qui també volem agrair el seu esforç i actitud  durant aquesta maratoniana competició. I volem remarcar: a l’escola, a la Gaspar Camps, anem per bon camí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s