“Retrats i fotografia”, exposició a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurant les exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2011-2012 per l’alumnat dels cursos i tallers monogràfics d’Escola Oberta.

El dimarts 5 de juny es va inaugurar una doble exposició, “Retrats i Fotografia”, que es podrà veure fins al 13 de juny a la Sala d’exposicions de l’escola. Les obres s’han realitzat als tallers Dibuix de retrats i Projectes guiats de Fotografia i photoshop.

A la inauguració, a més de l’alumnat protagonista de la mostra, també hi van assistir els professors responsables d’aquests tallers, Glòria Escala i Aureli Sendra, respectivament, la cap d´estudis de l’escola, Raquel Camacho, i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí, que va felicitar tot l’alumnat per la qualitat de les obres realitzades i va animar a seguir treballant pel plaer de l’aprenentatge i l’esperit de millora constant.

Cal recordar que les inscripcions a aquests cursos i tallers d’Escola Oberta per al proper curs estan obertes fins al dia 15 de juny, i que, després d’aquest dia només s’admetran inscripcions en la mesura que quedin places vacants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s