“Premis Anuària. Un camí cap a l’excel·lència”, conferència a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

ESCOLA GASPAR CAMPS

El dijous 24 de maig va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la conferència “Premis Anuària. Un camí cap a l’excel·lència”, a càrrec de Pep Valls i Ignasi Vich.

Els premis Anuària van començar a Igualada ja fa dinou anys; estan dedicats al reconeixement de la qualitat en el disseny gràfic, i edició rere edició, han obtingut i merescut un gran prestigi en el sector per la seva seriositat i imparcialitat. Avui en dia, poder obtenir un premi Anuària, és un segell de professionalitat que avala la bona feina.

Pep Valls, dissenyador i creatiu, i membre del jurat en la darrera edició dels Anuària, i Ignasi Vich, impulsor d’aquests premis, van mostrar i explicar les diferents categories a les quals es pot presentar un projecte, i els treballs presentats en la darrera convocatòria. D’aquesta manera, l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària i el professorat de l’escola van poder compartir impressions i reflexions al voltant del disseny.

Des de la direcció de l’escola volem agrair la bona disposició d’aquests dos conferenciants de luxe, amb qui esperem poder continuar comptant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s