Inauguració de l’Exposició “Mira què hem fet”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

GASPAR CAMPS

El dimarts 22 de maig es va inaugurar al vestíbul de l’Ateneu Igualadí l’exposició “Mira què hem fet”, un recull dels fantàstics treballs que han fet els nens i nenes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps durant aquest curs 2011-2012.

A l’acte hi van assistir la regidora d’Ensenyament i Universitats, Anna Bacardit, la professora d’aquests cursos, Arian Morera, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, i altres membres del professorat del centre; i gràcies a la presència dels nens i nenes, protagonistes absoluts del moment, i de les seves famílies, va transcórrer en un ambient alegre i festiu.

En aquesta mostra s’hi apleguen els treballs realitzats als cursos “Explora” i “Descobreix”, adreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys, i que potencien la investigació de colors, formes, textures i materials i es basen en l´experimentació i la descoberta de tècniques diferents.

De cara al curs vinent, l’escola ha organitzat aquest cursos en un programa de tres nivells: “TIC TAC, el viatger del temps”, per a nens i nenes de 6 i 7 anys; “Explora”, per a nens i nenes de 8 i 9 anys; i “Descobreix”, per a nens i nenes de 10 a 12 anys; el lema de tots ells és la creativitat i la constant descoberta com a motivació per a l’aprenentatge. Les inscripcions a aquests tallers, ja de cara al proper curs, es podran fer del 4 al 15 de juny a la secretaria de l’escola.

Aquesta exposició es podrà veure fins al proper 10 de juny al vestíbul de l’Ateneu Igualadí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s