L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps present a la VI Fira Futur

Un any més, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha estat present a Fira Futur de Masquefa, una fira que, any rere any, s’ha anat convertint en un referent pel que fa a l’orientació en la formació postobligatòria i professional adreçada a joves i adults.

En aquesta sisena edició, inaugurada el passat dijous 15 de març, s’han pogut visitar dinou estands de centres que ofereixen una formació diversa, entre ells el de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, únic centre de la comarca que ofereix cicles formatius d’art i disseny, concretament els cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de disseny gràfic, i el grau superior de Gràfica Publicitària. Per accedir a cursar aquests cicles cal superar una prova d’accés, i és important de saber que estem en ple termini d’inscripció a aquestes proves: es va obrir el 15 de març, coincidint amb Fira Futur, i es tancarà el proper 26 de març. Encara hi ha temps, doncs, per totes aquelles persones interessades a formar-se en el camp de l’art, el disseny i la creativitat.

Més de 300 alumnes de diferents centres educatius de la xarxa de l’Anoia Sud van poder passar pels estands al matí per conèixer l’oferta formativa i aprofitar per fer consultes i aclarir dubtes. A la tarda Fira Futur també va estar oberta al públic en general.

gaspar camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s