Alumne del taller de gravat de l’EMA Gaspar Camps seleccionat a Manresa

escola gaspar camps

Jordi Martínez, alumne del taller de gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ha estat seleccionatal XXI Premi de dibuix i gravat Joan Vilanova de Manresa. L’obra seleccionada porta per títol “Retrobant el riu Anoia” i està realitzada en tècnica mixta (aiguafort i monotip).

L’exposició de les obres seleccionades es podrà visitar al Centre Cultural el Casino de Manresa fins al 4 de març.

El gravat és una tècnica artística d’estampació, és a dir, un procediment per obtenir una imatge de forma seriada en la qual intervenen la matriu i l’estampa. La matriu és la superfície convenientment tractada, on es grava el dibuix o motiu amb eines i procediments molt diversos, i que, un cop entintada, serveix per fer la impressió. L’estampa és el resultat d’aquest procés, la imatge que forma part d’una sèrie limitada i que és considerada l’obra pròpiament dita. Les tècniques de gravat són amplíssimes i ofereixen grans possibilitats d’experimentació i d’elaboració de llenguatges propis.

El taller de gravat es realitza a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps els dijous de 19 a 21 h. Podreu trobar més informació a http://www.escolagasparcamps.org i al telèfon de l’escola 93 805 52 62.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s