Presentació dels projectes de la III Setmana de l’Animació de l’EMA Gaspar Camps

El divendres passat 3 de febrer, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar a la Biblioteca Central d’Igualada els projectes realitzats durant la III Setmana de l’Animació.

Aquest és un projecte interdisciplinar i de treball en equip, una aposta ferma de l’escola que, tot i mantenir la mateixa estructura i la tècnica de l’Stop Motion, convocatòria rere convocatòria es perfecciona i millora.

A l’inici de l’acte, i davant d’un auditori que bullia d’emoció en un espai que es va fer petit per acollir tothom, la directora de l’escola, M. GorettiBartrolí i Piqué, va voler felicitar tot l’alumnat pel treball realitzat, no només per la qualitat dels curts d’animació produïts, sinó, sobretot, pel clima de treball, per la seriositat i la responsabilitat que cada grup havia tingut durant tot el procés de creació. Perquè el talent, quan es combina amb la feina, dóna grans resultats, i si, com és el cas, tot això va acompanyat de grans dosis d’il·lusió, les expectatives se superen amb escreix. També hi va haver una menció especial per a la resta de l’equip directiu i per a tot el claustre de professorat de l’escola, que ha organitzat infraestructures i materials, orientat en procediments i tècniques, vetllat per resoldre qualsevol problema i ajudat en tot el que ha calgut els diferents grups d’alumnes.

Durant la presentació es va posar de manifest que la creativitat no té aturador, i que el treball en equip, ben dirigit, pot sobrepassar les limitacions tècniques i materials, traspassar els límits de l’escola i omplir de contingut uns estudis que obren noves portes i possibilitats als nostres joves i a la ciutat d’Igualada.

Els projectes d’animació realitzats durant aquesta III Setmana de l’Animació es podran veure properament a diferents mitjans, que ja anunciarem, i al blog de l’escola http://www.escolagasparcamps.org, on, de moment, ja hi ha el making off de la setmana.

Escola Gaspar Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s