Llorenç Miquel a la 3a Setmana de l’Animació de l’EMA Gaspar Camps

LLORENÇ MIQUEL

Un any més, i aquest ja serà el tercer, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha organitzat la Setmana de l’Animació com a activitat interdisciplinar en la qual participen tots els alumnes dels cicles formatius que s’imparteixen a l’escola (art final de disseny gràfic, gràfica publicitària i artesania en cuir). Del 27 de gener al 3 de febrer, grups d’alumnes treballaran de manera intensiva i en equip per realitzar projectes audiovisuals amb la tècnica de l’Stop Motion i la temàtica de “la construcció”.

Per iniciar aquesta activitat de la millor manera possible, és a dir presentant bones idees i un gran exemple, l’igualadí Llorenç Miquel va oferir una conferència-master class a la Biblioteca Central d’Igualada.

Llorenç Miquel, director artístic de renom, que ha treballat amb directors i productors de cinema com Ken Loach, Elías Querejeta o Antonio Chavarrias. entre d’altres, va explicar el procés de realització d’un treball cinematogràfic, des de les localitzacions fins a la filmació del projecte, que implica una sèrie de passos i un munt de persones. En aquest sentit, va clarificar l’esctuctura de creació i treball i els seus responsables i, especialment, la manera de treballar, ja que, a través d’una mostra representativa dels seus obress, va fer visible la necessitat de realitzar esbossos i l’storyboard, per passar, molt sovint a la maqueta i, posteriorment a construcció dels decorats i elements d’atrezzo.

Els treballs resultants d’aquesta III Setmana de l’Animació es podran veure el divendres 3 de febrer en una presentació pública a la Biblioteca Central d’Igualada de 12 a 1 del migdia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s