“Com viure i no morir en l’intent”, exposició de Georgina Santiago a l’EMA Gaspar Camps

escola gaspar camps

El dijous 12 de gener es va inaugurar, a la sala d’Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició “Com viure i no morir en l´intent”, a càrrec de Georgina Santiago.
Georgina Santiago és una jove creativa igualadina a qui li agrada experimentar, amb materials, amb tècniques, amb disciplines diverses, i investigar les possibilitats que ofereixen combinacions i associacions inesperades, com ara monumentalitzacions de detalls i descontextualitzacions d’elements: aquests “camins” són les venes de la mà? Què hi fa una dentadura dins d’un llibre? D’on surt aquest color blau-verd omnipresent?
L’exposició té com a element central el cos humà, i allò que, paradoxalment, pot tenir d’inquietant o fins i tot de sinistre el propi cos, ja que, tot i sabent que tenim una sèrie d’òrgans, membres, etc. que fan unes funcions concretes i vitals, com actuen exactament i quins són els mecanismes que els regulen? Què passa si es “desprogramen”?
La Georgina explica que en la preparació d’aquesta mostra hi han convergit factors com la fascinació i la importància que atorga al color, la coincidència en el temps de la preparació del seu projecte de final dels estudis de disseny de moda, un treball molt pautat i amb una metodologia molt clara, però que aquí ha optat per donar curs a la llibertat, la intuïció i l’experimentació, i la reflexió personal a partir de textos filosòfics i conceptuals.
“Com viure i no morir en l’intent” es podrà visitar fins al proper 3 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s