“Presenta el teu Projecte en públic”, Master-class de desembre de l’EMA Gaspar Camps

escola gaspar camps


El dimarts 13 de desembre la sala d’actes de la Biblioteca Central de Cal Font va acollir la Master-class “Presenta el teu Projecte en públic”, organitzada per l’Escola Municipal d’Art  Gaspar Camps d´Igualada i a càrrec de Núria Crosas i Víctor Borràs, professors de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima.

El Víctor i la Núria van estructurar la conferència en base al número tres, i, de manera teòrica i pràctica, van anar exposant els punts que poden suposar una dificultat a l’hora de fer algun tipus d’explicació en públic, i els elements a tenir en compte per tal de tenir-los sota control. A través de la participació de l’alumnat es van donar estratègies i consells per vèncer pors i nervis i poder articular un discurs de manera coherent, ordenada i convincent.

Ja és el segon any que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps organitza una conferència d’aquest estil, pensada especialment per al seu alumnat de cicles formatius d’art i disseny, que ha de presentar una Obra o Projecte Final en públic per obtenir la titulació oficial dels seus estudis, però que, com totes les activitats que organitza l’escola, està oberta al públic interessat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s