Setmana de la innovació / Dissenyant idees de negoci

L’Escola vol fer fer visible a l’exterior els projectes finals realitzats durant els últims cursos per mostrar el bon nivell de tots els treballs presentats. Per aquesta raó ens varem posar en contacte amb IGNOVA que organitza cada any la “Setmana de la Innovació” que, com sabeu, promou noves fórmules/idees empresarials per a l’Anoia.

D’aquesta relació neix un acte anomenat “Dissenyant idees de negoci”: es tracta de presentar en un format breu Pecha Kucha (20 segons x 20 imatges) un projecte com a concepte/producte d’empresa, essent el dissenyador gràfic una figura transversal que aporta valor afegit a la idea de negoci. Els models empresarials estant canviant i cada vegada més les empreses necessiten presons creatives i amb iniciativa.

Aquesta jornada es farà el dijous 24 de novembre a les 11.00 h del matí i participaran els professors Ester Comenge i Raul Querol, els alumnes Patrícia Picón de GP2 i Claudia Torres de GP1 i els exalumnes Cristina Hidalgo, Sara Gascó i Rosmery Quispe amb els seus treballs de final de cicle.

Un pensament sobre “Setmana de la innovació / Dissenyant idees de negoci

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s