“RACODEMON”, projecte de Sara Gascó, a l’Escola d’Art

Escola Gaspar Camps

Algunes de les activitats de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada d’aquest mes de novembre estan relacionades amb els Projectes Finals que l’alumnat del cicle formatiu de grau superior d’art i disseny de Gràfica Publicitària va presentar el juny passat.

La sala d’exposicions del centre acull, fins al proper 5 de desembre, una mostra de Projectes Finals del curs 2010-2011, i Sara Gascó, exalumna de l’escola, el divendres 18 de novembre va realitzar una conferència-col·loqui a partir del seu projecte RACODEMON, un projecte d’excel·lència basat en la creació simulada d’una empresa familiar d’elaboració de vins.

Sara Gascó va explicar la gestació d’aquest projecte, des del pla d’empresa, l’anàlisi de la competència i les característiques del producte imaginat. A partir d’aquí va treballar les diferents necessitats gràfiques, per exemple creant dos logotips, un d’empresa i l’altre de producte, i desenvolupant diversos elements corporatius (targetes, catàleg, packaging, etc.).

A l’escola, pensem que poder donar als estudiants l’oportunitat de compartir dubtes i inquietuds a l’hora d´enfrontar-se al repte de realitzar el propi projecte final dels seus estudis de disseny, i de posar al seu abast l’experiència viscuda per una exalumna són un motiu d’inspiració i un estímul per a la creativitat, element cada cop més important en el món laboral actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s