Conferència d’Oliver Montiel a l’EMA Gaspar Camps

escola gaspar campsDins del cicle de conferències i master-class de l’Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d’Igualada ens agrada d’inclou-re-hi la presència d’antics alumnes, que ens aporten una visió molt interessant de les seves experiències en el món laboral que han escollit i que van iniciar en el nostre centre.

En aquest cas, el dissenyador va parlar del seu recorregut professional: els estudis a l’escola i les pràctiques en un estudi de la ciutat, la necessitat de fer una formació continuada, les diferents empreses i agències per a les quals ha anat treballant, la seva fase com a freelance i, finalment, la creació del seu propi estudi.

Oliver Montiel va destacar la importancia d’estimar allò que es fa, de ser inquiet i positiu davant de tots els canvis que afecten permanentment el món del disseny, d’aprendre en cada situació i projecte, i de dedicar-hi el màxim d’esforç possible, de “deixar-s’hi la pell” per tal de poder estar satisfet dels resultats obtinguts. També va mostrar alguns dels projectes realitzats a Bold, el seu estudi.

Davant d’un auditori motivat, va contestar les diferents preguntes, va recomanar documentació interessant i va donar informacions tècniques, així com alguns consells per a aquells estudiants que aviat esdevindran professionals del sector del disseny, sempre partint del propi punt de vista i de la seva trajectòria personal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s