Acabo gràfica publicitaria! I ara què? Nova conferencia a l’EMA Gaspar Camps

ESCOLA GASPAR CAMPS

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps continua oferint conferències especialmente adreçades a l’alumnat matriculat al centre però també obertes a totes aquelles persones interessades en el món de l’art, el disseny i la creativitat. Així, el divendres 21 d’octubre tindrà lloc la conferència-col·loqui “Acabo Gràfica Publicitària! I ara què?”, a càrrec del dissenyador Oliver Montiel.

L’Oliver Montiel, antic alumne de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ens explicarà la seva trajectòria professional; o dit d’una altra manera, les seves idees i aventures des que va finalitzar el cicle superior de Gràfica Publicitària i va muntar el seu propi estudi.

Aquest acte estava previst que es realitzés a la mateixa escola, tal com apareix a l’Agenda Municipal de Tardor, però finalment tindrà lloc a la sala de la Biblioteca Central d’Igualada, a la plaça de Cal Font en el mateix horari previst, a 2/4 d’11 del matí.

L’entrada és lliure, prèvia inscripcióvia email artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’Escola d’Art, 938055262, i les places són limitades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s