Estudiants de l’EMA Gaspar Camps a la Fira d’Igualada

escola gaspar camps

El divendres 23 de setembre l’alumnat dels estudis reglats d’Art Final de disseny gràfic, Artesania en Cuir i el primer curs de Gràfica Publicitària que imparteix l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps van visitar la Fira Multisectorial d’Igualada per tal de valorar el disseny i la decoració dels espais expositius.

Per tal de fer aquesta valoració es van fixar una sèrie de criteris referents a la distribució de l’espai, la il·luminació i el grafisme emprat (ordre de l’espai, circulació dins d’aquest espai, il·luminació adequada segons la intenció, impacte i funcionalitat de la imatge gràfica, color, so, etc.).

Després de la visita els estudiants van posar en comú les valoracions individuals sobre el disseny i l’espai, i es va escollir el millor estand de la fira. Aquesta valoració va ser considerada pel jurat de professionals que a la tarda del mateix divendres es va reunir per donar el premi al millor espai de la fira.

Aquesta activitat pràctica fora de l’aula, que permet relacionar els estudis que realitza l’alumnat a l’escola amb una realitat propera i directa, mostra la importància del disseny, del bon disseny, en l’àmbit del comerç actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s